Ειδήσεις

Πρόσκληση Παρουσίασης Στρατευσίμων Κλάσης 2024 (γεν. 2003), για κατάθεση Δελτίου Απογραφής


Όλοι οι άρρενες γεννηθέντες το έτος 2003 είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής της κλάσης 2024 που διαμένουν στους νομούς της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας  ήτοι Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας ( ανεξάρτητα των Μητρώων Αρρένων εγγραφής τους)

Η κατάθεση του δελτίου απογραφής δύναται να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική, μέσω του διαδικτυακού τόπου www.stratologia.gr  και προϋποθέτει οι στρατεύσιμοι να διαθέτουν αριθμό φορολογικού μητρώου (Α.Φ.Μ) και κωδικούς taxisnet.

Εναλλακτικά οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2024, λαμβάνοντας υπόψη τα εκάστοτε ισχύοντα μέτρα πρόληψης της διασποράς του κοροναϊού Covid-19, μπορούν να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής προσερχόμενοι σε οποιαδήποτε Στρατολογική Υπηρεσία (ΣΥ) (ώρες από 08:00 έως 14:00) ή Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) για τους διαμένοντες στην Ελλάδα ή Ελληνική Προξενική Αρχή για τους διαμένοντας στο εξωτερικό.

Σχετικές οδηγίες για την διαδικασία κατάθεσης Δελτίου Απογραφής είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα του Νομικού Σώματος www.stratologia.gr

 

Ο Προϊστάμενος Διοικητικών Υπηρεσιών

Τσίπρας Δημήτριος

Προηγούμενο άρθρο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Κοζάνης: «Μένουμε Σπίτι, αλλά δεν Μένουμε Σιωπηλές»
Επόμενο άρθρο Λειτουργία Λαϊκής Αγοράς Βελβεντού για το Σάββατο 13 Μαρτίου 2021