Ειδήσεις

Δήμος Κοζάνης: Στήριξη στους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας, του Τύρναβου και του Δαμασίου


Ο Δήμος Κοζάνης βρέθηκε δίπλα στους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας, του Τύρναβου και Δαμασίου, παραδίδοντας τα είδη πρώτης ανάγκης που είχαν συγκεντρωθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης, ώστε να ενισχυθούν οι κάτοικοι της Θεσσαλίας που έχουν πληγεί από τις σεισμικές δονήσεις των προηγούμενων ημερών.
Η υλική βοήθεια παραδόθηκε την Παρασκευή 19 Μαρτίου από αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας & Μέριμνας  Γρηγόρη Τζουμερκιώτη, τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Φτάκα, καθώς και τον πρόεδρο της Κοινότητας Αιανής Αστέριο Βαβλιάρα.

Να σημειωθεί, ότι στην εν λόγω προσπάθεια συμμετείχαν συγκεντρώνοντας τρόφιμα η Κοινότητα Αιανής  και Κοινότητα Άνω Κώμης.

Προηγούμενο άρθρο Για παραβάσεις του περιορισμού μετακίνησης τα περισσότερα πρόστιμα της Αστυνομίας στη Δυτική Μακεδονία
Επόμενο άρθρο Δε γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για την έκτακτη επιδότηση 3.000 ευρώ από επιχειρήσεις που δεν έχουν έδρα την Κοζάνη – Προσπάθειες επίλυσης από την Περιφέρεια