Ειδήσεις

Λάζαρος Μαλούτας: “Η ψηφιακότητα είναι το μέλλον”


«Η ψηφιακότητα είναι το μέλλον  και θαρρώ ότι όποιος δεν παρακολουθεί τις εξελίξεις και δεν είναι στην πρώτη γραμμή, σε λίγα χρόνια θα χαρακτηρίζεται αναλφάβητος.», επεσήμανε ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, στο χαιρετισμό του στο πλαίσιο του  «10ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας Κοζάνης».

Τη διοργάνωση της εκδήλωσης είχε ο Πόλος Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (ΠΕΚΤΠΕ) Κοζάνης που υλοποιήθηκε από την σύμπραξη τριών φορέων (Δήμος Κοζάνης, Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας).

Επίσης, κ. Μαλούτας υπογράμμισε πως «Στο Δήμο Κοζάνης προσπαθούμε να ενσωματώνουμε σε όλες μας τις δράσεις την ψηφιακότητα και θα προσπαθήσουμε να είμαστε πρωτοπόροι στην πατρίδα μας σε μερικά χρόνια.», ενώ ανέφερε πως «Τέτοιου είδους εκδηλώσεις στοχεύουν στο μέλλον και βλέπουν την προοπτική».

Να σημειωθεί, ότι το 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας διεξάγεται διαδικτυακά για όλη την Ελλάδα αλλά και για την Ομογένεια, με κόμβους συμμετοχής σε όλη τη χώρα.

Προηγούμενο άρθρο Υλοτομία επικίνδυνων δένδρων στον δρόμο προς Λευκόβρυση
Επόμενο άρθρο Rapid tests για covid-19 στην Κοζάνη την Τρίτη 20 Απριλίου