Ειδήσεις

Άμεση σύλληψη 19χρονου στην Πτολεμαΐδα για κλοπή


Συνελήφθη στις 13-06-2021 τις πρώτες πρωινές ώρες στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Εορδαίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, 19χρονος ημεδαπός για κλοπή.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομική έρευνα πρόεκυψε ότι, ο ανωτέρω τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εισήλθε σε κατάστημα στην Πτολεμαΐδα, ιδιοκτησίας 52χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε την ταμειακή μηχανή μαζί με το μηχάνημα pos, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των -500- ευρώ.

Ο 19χρονος έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και στην προσπάθεια του να διαφύγει, εγκατέλειψε τα προαναφερόμενα αντικείμενα και απέσπασε ένα μέρος από το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό.

Από αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκε και συνελήφθη άμεσα ο 19χρονος στην Πτολεμαΐδα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας.

Προηγούμενο άρθρο Προκήρυξη μιας θέσης υποψήφιου διδάκτορα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Επόμενο άρθρο Εγκατάσταση νέου κεντρικού αγωγού υδροδότησης της Σιάτιστας στη περιοχή Μπάρα