Ειδήσεις

Συνεδριάζει η Κοινότητα Κοζάνης τη Δευτέρα 12 Ιουλίου


Παρακαλώ να παρευρεθείτε στην ανωτέρω τακτική συνεδρίαση, της Κοινότητας Κοζάνης, που θα γίνει στα γραφεία της Κοινότητας Κοζάνης, Π.Χαρίση 23 την Δευτέρα 12-07-2021 και ώρα 18:00 στο γραφείο Κοινότητας.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Γνωμοδότηση περί μίσθωσης ακινήτου για την στέγαση Γ´ ΚΑΠΗ Κοζανης.

2.Βελτίωση τμημάτων της επαρχιακής οδού Κοζάνης-Αιανής στη Δ.Ε. Κοζάνης, Δήμου Κοζάνης, Π.Ε. Κοζάνης, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» με φορέα του έργου την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας/Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης.

  1. Εκμίσθωση δημοτικής έκτασης εμβαδού 54097,11 τ.μ, η οποία εμπίπτει στο αγρόκτημα Κοζάνης, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου.
  2. Παλιότερο αίτημα πολιτών που έχουν επαγγελματική ή οικογενειακή στέγη για απομάκρυνση ανοικτού κάδου απορριμμάτων με πρέσσα επί των Κ Δριζη, Ξ. Τριανταφυλλίδη και Μπουσίου.
  3. Διάφορα-ενημερώσεις.

Η ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ

Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης και ώρα 12:00 μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Κοζάνης και να ενημερωθείτε σχετικά.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

Προηγούμενο άρθρο Υπεγράφη η σύμβαση «Αποκατάσταση κατολίσθησης στο δρόμο Βελβεντό – Καταφύγι» από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας
Επόμενο άρθρο Προς δημοπράτηση το έργο: «Ολοκλήρωση τεχνικών στο 6ο χλμ του Επαρχειακού Δρόμου Κοζάνης – Αιάνης»