Ειδήσεις

Ενημερωτική Τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Νέα Ρύθμιση Οφειλών σε 240 δόσεις προς το Δημόσιο & σε 420 δόσεις προς Τράπεζες»


Το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Γρεβενών, το Επιμελητήριο Καστοριάς και το Επιμελητήριο Φλώρινας διοργανώνει Ενημερωτική Τηλεδιάσκεψη με θέμα:

«Νέα Ρύθμιση Οφειλών σε 240 δόσεις προς το Δημόσιο

& σε 420 δόσεις προς Τράπεζες»,

και Προσκαλεί τις Επιχειρήσεις-Μέλη, αλλά και Κάθε Ενδιαφερόμενο να την παρακολουθήσουν.

Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 και από ώρα16:00 έως 18:00.

Προσκεκλημένος κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κ. Φώτης Κουρμούσης, που μαζί με τα ειδικά στελέχη της ΕΓΔΙΧ θα παρουσιάσουν και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα ακόλουθα θέματα:

  • Το θεσμικό πλαίσιο για τη ρύθμιση και την απαλλαγή οφειλών – παροχή 2ης ευκαιρίας
  • Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών για νοικοκυριά και επιχειρήσεις όπου προβλέπεται και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία σε έως 240 δόσεις
  • Τη ρύθμιση οφειλών μέσω της διαδικασίας της εξυγίανσης επιχειρήσεων

Καλούνται τα μέλη   των ΕΒΕ Δυτικής Μακεδονίας και όλοι όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους ως την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021 και ώρα 14:30 αποστέλλοντας στις ηλεκτρονικές Διευθύνσεις των Επιμελητηρίων α) Κοζάνης:chambers@otenet.gr β) Καστοριάς:: Konstantina@kastcham.gr  γ) Γρεβενών:ebegreve@grevenanet.gr και δ) Φλώρινας:eveflo@otenet.gr τα παρακάτω στοιχεία :

  • Ε-mail
  • Ονοματεπώνυμο
  • Επωνυμία Επιχείρησης
  • Τηλέφωνο Επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο Επιμελητήριο Κοζάνης στο τηλ. 24610 41693 ((Δ/νση )

Η τηλεδιάσκεψη θα γίνει μέσω ZOOM και η πρόσκληση για την σύνδεση των ενδιαφερομένων θα αποσταλεί εγκαίρως στις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις την ημέρα της διενέργειάς της. Επειδή αναμένεται να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή, η εκδήλωση επιπρόσθετα θα μεταδοθεί ζωντανά και από το Youtube, σε σύνδεσμο που θα σας αποσταλεί.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Του Επιμελητηρίου Κοζάνης

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑΣ

Προηγούμενο άρθρο Πρόσκληση συμμετοχής σε υπαίθριες αγορές, επ’ αφορμή θρησκευτικών εορτών
Επόμενο άρθρο Δυτική Μακεδονία: Πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και μη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά την είσοδο στην χώρα