Ειδήσεις

Ο τελικός του Euro στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης παρέα με την ομάδα Φ.Σ. Κοζάνης


Την Κυριακή το βράδυ η Κεντρική πλατεία Κοζάνης γίνεται Γουέμπλεϊ. Δες τον μεγάλο τελικό του EURO 2020 σε γιγαντοοθόνη στην Kεντρική Πλατεία Κοζάνης, παρέα με την ομάδα της πόλης ΦΣ Κοζάνης.

Το Φ.Σ. Κοζάνης πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά και γιορτάζει τον τελικό του EURO 2020, με ένα μοναδικό event στο Κεντρική Πλατεία Κοζάνης, την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 σε απευθείας μετάδοση από το Γουέμπλεϊ (11/07, 22:00) ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία. Πάρε θέση και δες το μεγάλο τελικό σε γιγαντοθόνη παρέα με την ομάδα της πόλης Φ.Σ. Κοζάνης.

Η ώρα του μεγάλου τελικού του Euro 2020 έφτασε, μετά από ένα μήνα με πολλή μπάλα, ανατροπές, συγκινήσεις, γκολ και θέαμα, η κορυφαία αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού φτάνει στο τέλος της, η ομάδα της πόλης Φ.Σ. Κοζάνης καλεί τους φίλους του ποδοσφαίρου να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό Αγγλίας -Ιταλίας στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης με ένα μοναδικό event.

Ραντεβού στην Κεντρική πλατεία Κοζάνης την Κυριακή 11 Ιουλίου, λίγο πριν τις 9:30 το βράδυ.

Αγαπάμε το ποδόσφαιρο, είναι Ώρα Τελικού, Ώρα Κοζάνης!”

Υπερήφανος χορηγός της ομάδας και της εκδήλωσης KIEFER TEK.

 

Όλοι όσοι θα βρεθούν στην Κεντρική πλατεία Κοζάνης θα πρέπει υποχρεωτικά να τηρούν αποστάσεις, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια όλων προστατεύοντας τη δημόσια υγεία.

Προηγούμενο άρθρο 20 θετικά στον covid-19 έδειξαν τα rapid tests του ΕΟΔΥ σε Αιανή, Κοζάνη και Πτολεμαΐδα την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021
Επόμενο άρθρο Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχές της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις