Ειδήσεις

ΦΣ Κοζάνης: Όταν ο αθλητισμός συναντά τη καινοτομία, η διασκέδαση είναι δεδομένη!


Την νίκη της Ιταλίας και την κατάκτηση του τροπαίου του Euro πανηγύρισαν, οι φίλαθλοι της Κοζάνης που παρακολούθησαν τον αγώνα με την Αγγλία από την κεντρική πλατεία της Κοζάνης όπου και είδαν το ματς από γιγαντοθόνη σε ένα ειδικό event την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021, παρέα με την ομάδα της πόλης ΦΣ Κοζάνης.

Όλοι όσοι βρέθηκαν στην Κεντρική πλατεία Κοζάνης τήρησαν όλα τα μέτρα ασφάλειας κατά του covid-19 και απόλαυσαν κάτι διαφορετικό για τους φίλους του ποδοσφαίρου στην περιοχή.

Όπως ήταν φυσικό υπήρχαν φίλαθλοι που υποστήριζαν την ομάδα της Ιταλίας και πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και φίλαθλοι που υποστήριζαν την ομάδα της Αγγλίας οι οποίοι στο τέλος απογοητευτήκαν από το αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση κερδισμένο βγήκε το ποδόσφαιρο και οι αγνοί φίλαθλοί του, οι οποίοι συμπορεύονται με το Φ.Σ. Κοζάνης, το οποίο θέλει να πρωτοπορεί, γύρω από το ποδόσφαιρο θέλει να αναπτυχθεί ένας ιδιαίτερος ποδοσφαιρικός πολιτισμός, μια ποδοσφαιρική κουλτούρα, όπως σε πολλές χώρες, που το ποδόσφαιρο είναι βαθιά ριζωμένο στην κοινωνία και αποτελεί μέρος της καθημερινότητας και όλων όσων περιστρέφονται γύρω από αυτό.

Το ΦΣ Κοζάνης, ευχαριστεί τον Δήμο Κοζάνης για την παραχώρηση του χώρου της πλατείας, την Αστυνομική Διευθ. Κοζάνης για την ασφάλεια και την τήρηση των μέτρων, όπως και όλους όσους βοήθησαν για την υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Υπερήφανο Χορηγό της ομάδας και της εκδήλωσης KIEFER TEK.

Προηγούμενο άρθρο Δέκα ταινίες από τον Θερινό Κινηματογράφο της Κοβεντάρειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης
Επόμενο άρθρο Ενημερωτική Τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Νέα Ρύθμιση Οφειλών σε 240 δόσεις προς το Δημόσιο & σε 420 δόσεις προς Τράπεζες»