- KOZANI NEWS - https://www.kozaninews.gr -

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό υπεύθυνου σε ερευνητική δομή του Ινστιτούτου Οικονομικής Ανάλυσης και Επιχειρηματικότητας

Ο Πρόεδρος του Π.Ε.Κ. «ΤΗΜΕΝΟΣ» κ. Στέργιος Μαρόπουλος, και ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Οικονομικής Ανάλυσης και Επιχειρηματικότητας κ. Νικόλαος Τσούνης, καλούν τους ενδιαφερομένους να αιτηθούν  για τον ορισμό υπευθύνου στην Ερευνητική Δομή του Ινστιτούτου.

Το Ινστιτούτο Οικονομικής Ανάλυσης και Επιχειρηματικότητας, με έδρα την Καστοριά, έχει ως στόχους:

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά τους στη Γραμματεία του ΠΕΚ “ΤΗΜΕΝΟΣ”, μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση urc@uowm.gr [1]μέχρι 23/07/2021.

Η αίτηση υποψηφιότητας παρέχεται μαζί με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στην ιστοσελίδα https://urc.uowm.gr/aitisi-ypefthynou-erevnitikon-domon/ [2].
Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλέφωνο επικοινωνίας 2461056492.

Μαζί με την αίτηση θα πρέπει να συνυποβληθεί Βιογραφικό Σημείωμα, ηλεκτρονικά σε μορφή αρχείου pdf.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι μέλη ΔΕΠ του ΠΔΜ, επιστήμονες αναγνωρισμένου επιστημονικού κύρους με ερευνητικά ενδιαφέροντα σχετικά με το αντικείμενο της ερευνητικής δομής της οποίας αιτούνται να οριστούν υπεύθυνοι.

Οι υποψήφιοι εφόσον επιλεγούν για συνεργασία θα κληθούν να καταθέσουν επικυρωμένα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, που θα πιστοποιούν την ακρίβεια των αναφερόμενων δικαιολογητικών στην καρτέλα υποψηφίου και στο βιογραφικό τους σημείωμα, ενώ αν απαιτηθεί μπορεί να κληθούν και για προσωπική συνέντευξη από τη Συντονιστική Επιτροπή του Ινστιτούτου Οικονομικής Ανάλυσης και Επιχειρηματικότητας του ΠΕΚ «ΤΗΜΕΝΟΣ». 

 

Ο Πρόεδρος του ΠΕΚ/ΠΔΜ «ΤΗΜΕΝΟΣ»
Στέργιος Μαρόπουλος