Ειδήσεις

Θετικός ο απολογισμός των B2B συναντήσεων τοπικών παραγωγών με εκπροσώπους καταστημάτων λιανικής με πρωτοβουλία του Δήμου Κοζάνης


Μία σειρά πρωτοβουλιών στήριξης των τοπικών παραγωγικών επιχειρήσεων έχει αναλάβει ο Δήμος Κοζάνης, με στόχο την προώθηση των  προϊόντων τουςστην αγορά και τη θετική συνεισφορά στην τοπική οικονομία.

Σε αυτή την κατεύθυνση, πραγματοποιήθηκανεπαγγελματικές συναντήσεις (B2B)  τοπικών παραγωγών με εκπροσώπους μεγάλων καταστημάτων λιανικής της περιοχής, την Τετάρτη  14 Ιουλίου, στον αύλειο χώρο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Η Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Κοζάνης, εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στους τοπικούς παραγωγούς, που με φανερή εξωστρεφή διάθεση, επιχειρούν και συμβάλλουν τόσο στην οικονομία όσο και στην απασχόληση στο Δήμο μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες επευθύνονταιστα στελέχη των μεγάλων καταστημάτων λιανικής: ΑΒ Βασιλόπουλος, ContraMarket, MyMarket, Metro, Σκλαβενίτης, για την παρουσία τους και την διάθεση συνεργασίας και στήριξης που έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν.

Σημειώνεται, ότι η είσοδος των τοπικών προϊόντων σε μία ευρύτερη αγοραστική κοινότητα αποτελεί ζητούμενο και τέτοιου είδους πρωτοβουλίες μπορούν να δράσουν καταλυτικά για την επίτευξη αυτού του στόχου.

 

Προηγούμενο άρθρο Δήμος Κοζάνης: Στηρίζουμε τα τοπικά μας προϊόντα - Ακολουθούμε το δρόμο της λεβάντας
Επόμενο άρθρο Δυτική Μακεδονία: 5 νέα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021