Ειδήσεις

Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Θεσσαλονίκη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών


Συνελήφθησαν στις 22-07-2021 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Κρατικής Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Δέλτα Θεσσαλονίκης, δύο άτομα, ένας 48χρονος ημεδαπός και μία 47χρονη αλλοδαπή, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν στη Θεσσαλονίκη και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μία πλαστική σακούλα, η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -550- γραμμαρίων.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Προηγούμενο άρθρο Ομιλία του Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στο σ/ν του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τον Οργανικό Νόμο του Ελεγκτικού Συνεδρίου
Επόμενο άρθρο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου - Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Διδακτορικό Πρόγραμμα Εκπόνησης Διατριβών σε συνεπίβλεψη