Ειδήσεις

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την άσκηση στον Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης


Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κοζάνης προσκαλεί τους ασκούμενους δικηγόρους και τους πτυχιούχους των νομικών σχολών, που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ασκούμενων δικηγόρων του Συλλόγου ή πρόκειται να εγγραφούν και επιθυμούν να συνεχίσουν την άσκησή τους ή να ξεκινήσουν αυτήν στις υπηρεσίες του Συλλόγου, να υποβάλουν αίτησή τους, σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα, μέχρι την Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 και ώρα 13:00 μ.μ.

Η πρόσκληση αφορά μία (1) θέση, η άσκηση θα πραγματοποιηθεί στην Γραμματεία του Συλλόγου, η μηνιαία αμοιβή είναι τετρακόσια ευρώ (400,00 €) και το ωράριο απασχόλησης είναι έξι (6) ώρες ημερησίως από τις 8:30 π.μ. έως τις 14:30 μ.μ. Η διάρκεια της άσκησης είναι έξι (6) μήνες με δικαίωμα παράτασης από την πλευρά του Συλλόγου για χρονικό διάστημα έως και έξι (6) μήνες.

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής είναι η ιδιότητα του πτυχιούχου των νομικών σχολών και η εγγραφή στο μητρώο ασκούμενων του Συλλόγου ή η ιδιότητα του ασκούμενου δικηγόρου. Στην περίπτωση ασκούμενων δικηγόρων, που ήδη έχουν ξεκινήσει την άσκησή τους θα πρέπει να απομένει χρόνος άσκησης για την συμπλήρωση του 18μήνου τουλάχιστον έξι (6) μηνών.

Η επιλογή θα γίνει με κλήρωση, η οποία θα διενεργηθεί την 9η Αυγούστου 2021 και ώρα 13:30 μ.μ.

Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορούν να κατατεθούν στη γραμματεία του Δ.Σ.Κ. από την Τρίτη 3/8/2021 έως και την Δευτέρα 9/8/2021 και ώρα 13:00 μ.μ. ή να σταλούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην διεύθυνση του Συλλόγου diksikoz@otenet.gr και θα ελεγχθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Σ.Κ., το οποίο και θα αποφασίσει σχετικά.

Προηγούμενο άρθρο Ενημέρωση του Επιμελητηρίου Κοζάνης για την τροποποίηση της πρόσκλησης της Δράσης του ΕΠΑνΕΚ «Επανεκκίνηση Εστίασης»
Επόμενο άρθρο Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του ΚΔΑΠ Δήμου Βοΐου