Ειδήσεις

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Γαλατινή


Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του αγροτικού δρόμου βόρεια του Νεκροταφείου Γαλατινής συνολικού μήκους περί τα 1250 μέτρα. Ο δρόμος αυτός οδηγεί σε υφιστάμενες κτηνοτροφικές μονάδες (φάρμα Μούσιου, σταύλος Τσιτσιγάνη, Ν. Μανώλη, Γ. Μπαρτζούκα, Στ. Μανώλη, Τσαφή, Ζήση Τσαγκάλη , Αθ. Καλτσούδα κ.α). Επιπλέον εξυπηρετεί τις παρακείμενες γεωργικές εκμεταλλεύσεις.

Σκοπός του έργου είναι η βελτίωση του αγροτικού οδικού δικτύου  για την ασφαλέστερη προσβασιμότητα στις κτηνοτροφικές και γεωργικές μονάδες.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 100.000 ευρώ και η χρηματοδότηση του  προέρχεται από  το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2014-2020 με συγχρηματοδότηση Ε.Γ.Τ.Α.Α. και από  ιδίους πόρους του Δήμου Βοΐου.

Προηγούμενο άρθρο Καλλιόπη Βέττα: «Η ποίηση του Τάσου Λειβαδίτη μιλάει στις καρδιές και των σημερινών ανθρώπων - Συμμετοχή στην διημερίδα για την ποίηση στον Γράμμο»
Επόμενο άρθρο Ερώτηση του βουλευτή Κοζάνης Μιχάλη Γ. Παπαδόπουλου προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων για τα μέτρα στήριξης των ιδιωτικών γυμναστηρίων που επλήγησαν από την πανδημία