Ειδήσεις

ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Έναρξη Ακαδημιών και Τμημάτων υποδομής


Σύσκεψη αναφορικά με το πλάνο των Ακαδημιών είχαν οι άνθρωποι του ΦΣ Κοζάνης.

Με βασικό άξονα την οργάνωση και τον προγραμματισμό των Ακαδημιών και των Τμημάτων Υποδομής, στελέχη της διοίκησης του ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ είχαν σύσκεψη με τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας, Πητ Τσακιρίδη, τον έφορο κ. Αντώνη Γλούμπο, τον Καθηγητή  Εργοφυσιολογίας  κ. Αντώνη  Γρηγοριάδη, τον γυμναστή Ιωάννη Κυρζόπουλο, τον Παναγιώτη Γρηγοριάδη Πτυχιούχο Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού Πανεπιστημίου Πελοπονήσσου και τον υπεύθυνο του Μάρκετινγκ – Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας της ομάδας κ. Μανώλη Χατζηνικολάου.

Τα Στελέχη της ομάδας θα αναλάβουν σε πρώτη φάση τον σχεδιασμό την τεχνική ευθύνη και την καθοδήγηση για το ρόστερ και την προετοιμασία, που ξεκινά μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα (πιθανότατα λίγο μετά το Δεκαπενταύγουστο).

Σε εξέλιξη είναι οι επαφές για τη στελέχωση του υπόλοιπου έμψυχου δυναμικού των τμημάτων υποδομής του ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το  Δ.Σ  του Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ

Προηγούμενο άρθρο Ο Δήμος Εορδαίας συνιστά στους πολίτες του την αποφυγή ενεργειών που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια. Πολύ υψηλός ο κίνδυνος την Πέμπτη 5-8-2021
Επόμενο άρθρο Καλλιόπη Βέττα: «Άμεση ανάγκη για αναβάθμιση των υποδομών του Λιβαδερού – Συνάντηση με το Κοινοτικό Συμβούλιο»