Ειδήσεις

Α.Σ. Ατρόμητος Πτολεμαΐδας: Με το βλέμμα στο μέλλον


Το ποδοσφαιρικό ταξίδι του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας ξεκίνησε από τους Δημήτρη και Διονύση Κωνσταντίνου, πριν 21 χρόνια, το έτος 2000. Κίνητρό μας, η αγάπη για το ποδόσφαιρο, η προσφορά κοινωνικού έργου στην περιοχή και φυσικά η αγάπη μας για τα παιδιά. Όραμά μας να φτάσουμε ψηλά τόσο σε παροχή υπηρεσιών, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Επειδή συνεχίζουμε να οραματιζόμαστε και να θέτουμε στόχους περνάμε στο επόμενο βήμα.

Η συνεργασία μας με δύο πολύ σημαντικούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου είναι γεγονός! Ο Καραμπατζάκης Στράτος και ο Μαργιορίδης Κώστας, είναι, πλέον, συνεργάτες μας! Έχουν παρελθόν, παρόν και μέλλον στο χώρο του ποδοσφαίρου και ξεκινούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, όχι μόνο προπονητικά, αλλά και επιχειρηματικά. Στηριζόμενοι στην ήδη οργανωμένη κατάσταση που υπάρχει, με νέες ιδέες, καινοτομίες, πρωτοποριακές μεθόδους και φιλοσοφία πάνω στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα όνειρα όλων, πραγματικότητα

Προηγούμενο άρθρο Καλλιόπη Βέττα: «Άμεση ανάγκη για αναβάθμιση των υποδομών του Λιβαδερού – Συνάντηση με το Κοινοτικό Συμβούλιο»
Επόμενο άρθρο Δωρεά 5 tablets στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο»