Ειδήσεις

Στο ΦΣ Κοζάνης ο Γιώργος Ιορδανίδης, μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα μας!!!


Η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται και οι υπεύθυνοι αναζητούν τις καλύτερες δυνατές λύσεις προκειμένου η ομάδα μας να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά και ο κόσμος να απολαύσει μια αξιόμαχη και ποιοτική ομάδα.

Η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Ιορδανίδη.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής είναι μεσοεπιθετικός, με το Νο 10 στην πλάτη, μέχρι πρότινος αγωνίζονταν Ηρακλή. Έχει επίσης αγωνιστεί στη Νίκη Βόλου, τον Πιερικό, τον Παναιτωλικό, τον Αετό Σκύδρας, την Αναγέννηση Γιαννιτσών, την Πύδνα Κίτρους, τον Αχαρναικο και τον Αιολικό. Και μόνο από το βιογραφικό καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για μία σημαντική κίνηση με έναν παίκτη που θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιώργος Ιορδανίδης μίλησε για το νέο βήμα στην καριέρα του: “Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Μια σεζόν που θα αναδείξει την Κοζάνη αρχικά και εν συνεχεία τις προσωπικές φιλοδοξίες όλων μας. Ευχαριστώ τις οικογένειες Πετρόχειλου και Κεντεποζίδη, και όλους όσους πιστεύουν σε εμένα και που μου δίνουν την ευκαιρία να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Στόχος είναι να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας, με δουλειά και με υπομονή να κάνουμε και πάλι την Κοζάνη ομάδα που θα πρωταγωνιστεί”.

Τον καλωσορίζουμε, του  ευχόμαστε να είναι υγιείς, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες για την ομάδα μας με αφοσίωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί.

Προηγούμενο άρθρο Καύσωνας: Στη διάθεση των πολιτών κλιματιζόμενες αίθουσες του Δήμου Κοζάνης
Επόμενο άρθρο Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με τηλεδιάσκεψη