Ειδήσεις

ΦΣ Κοζάνης: Επενδύει στα νεαρά ταλέντα, νέο απόκτημα ο Κατσουλίδης!


Τον 19χρονο δεξιό μπακ-χαφ, Βασίλη Κατσουλίδη, που έπαιζε στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας και παλιότερα στις ακαδημίες Κ19 του Άρη του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή, απέκτησε, η ομάδα μας.

Η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Βασίλη Κατσουλίδη. Ο 19χρονος (10/04/2002) μπακ-χαφ, έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Άρη και ΠΑΟΚ. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο όπως όλοι νωρίς, μόλις στα 7 του χρόνια και μετά από ακαδημία της Ορεστιάδας μετακόμισε σε 3 ομάδες της Θεσσαλονίκης. Ένα χρόνο στον Ηρακλή, τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟΚ και έπειτα στις ακαδημίες του Άρη. Ο νεαρός αμυντικός ήταν μέρος της “απίστευτης ομάδας” του δικεφάλου που κέρδισε την Μπαρτσελόνα (1-2) μέσα στη Βαρκελώνη. Κατέκτησε 2 πρωταθλήματα ΕΠΣΜ αλλά και ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα με την μικτή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας. Επίσης μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά του ΠΑΟΚ έκανε περήφανη την ομάδα και την Ελλάδα καθώς βγήκαν πρώτοι σε 2 τουρνουά στο εξωτερικό. Ενώ στην Ελλάδα και σε τουρνουά που διοργανώθηκε στη Ζάκυνθο, ήταν ο mvp. Τελευταίος του σταθμός ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας από όπου και αποκτήθηκε. Και η επιλογή του Βασίλη Κατσουλίδη είναι ακόμη μία απόδειξη πως η ομάδα μας επενδύει στο μέλλον.

Η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης καλωσορίζει τον Βασίλη στη μεγάλη οικογένειά της και του εύχεται υγεία, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες για την ομάδα μας με αφοσίωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί.

 

Προηγούμενο άρθρο Tοπικό εργαστήριο για τις παραδοσιακές ποικιλίες και τους δασικούς καρπούς
Επόμενο άρθρο Παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας σε δάση έως την Παρασκευή 20 Αυγούστου και ώρα 06.00 πμ