Ειδήσεις

Φ.Σ. Εορδαϊκός- ΠΑΟΚ Κ-17 4-2


Το τρίτο φιλικό παιχνίδι έδωσε ο Εορδαϊκός με την Κ-17 του ΠΑΟΚ την περασμένη Τετάρτη (18/08/2021) στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Το ημίχρονο θα μπορούσε να είχε λήξει με τη μία ή άλλη ομάδα να είναι μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Εορδαϊκού λόγω βάθους και εμπειρίας, δεν άφησε αρκετά περιθώρια στην νεανική ομάδα του ΠΑΟΚ Κ17. Κέρδισε τις μονομαχίες και κατάφερε να τελειώσει τις ευκαιρίες που του δόθηκαν με αποτέλεσμα να προηγηθεί 4-1 και να μειώσει ο ΠΑΟΚ Κ17 λίγο πριν το τέλος σε 4-2.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα όμορφο παιχνίδι με αρκετές φάσεις και πάθος. Ήταν εμφανή η σοβαρή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όλες οι νεανικές ομάδες του ΠΑΟΚ πρωταγωνιστούν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα. Ο Εορδαϊκός είναι σε καλό δρόμο, ο προπονητής κ. Σιαπανίδης ακόμα δοκιμάζει συστήματα και ποδοσφαιριστές. Το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα αποτυπώνεται από το πάθος που παρουσιάζουν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Είναι εμφανή η βοήθεια των νέων προσώπων στην ομάδα η οποία αποτυπώνεται σε προσωπικές ενέργειες που ξεκλειδώνουν το παιχνίδι.

Ο Εορδαϊκός έχει ακόμα τρία προγραμματισμένα φιλικά με του Σαρακηνούς την ερχόμενη Κυριακή 22/08/2021 στις 18:00. Ένα δύσκολο φιλικό με την ΠΑΕ Λάρισα στις 25/08/2021 και τέλος στις 01/09/2021 με τον Μακεδονικό Φούφα πρίν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις. Όλα τα παιχνίδια θα γίνουν στο γήπεδο της Πτολεμαϊδας και θα ξεκινήσουν στις 18:00.

Φάσεις και Γκολ

3ο Λεπτό φάουλ του Ηλιάδη έξω από τα δοκάρια της ομάδας του ΠΑΟΚ Κ-17.

9ο Λεπτό σουτ από τον Τζίμα έξω από τα δοκάρια της εστίας του Εορδαϊκού.

17ο Λεπτό απευθείας κόρνερ του Ηλιάδη για τον Εορδαϊκό, αποκρούει ο Σόβα σε νέο κόρνερ.

26ο Λεπτό κόρνερ το Ηλιάδη για τον ΕορδαΪκό, κεφαλία το Νικολαϊδη από κοντά στην εστία άουτ.

38ο Λεπτό, πάσα του Βλαδίκα στον αμαρκάριστο Ηλιάδη ο οποίος επιχειρεί το σούτ και είναι το 1-0 για τον Εορδαϊκό.

41ο Λεπτό, πάσα του Θεοδοσιάδη στον χώρο για τον Τζίμα ο οποίος με πολύ όμορφη προσπάθεια σκοράρει και ισοφαρίζει το παιχνίδι σε 1-1 για τον ΠΑΟΚ Κ-17.

53ο Λεπτό, κόρνερ από τον Βλαδίκα με πάσα στον Καζανά, σέντρα από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής, κεφαλιά από τον Λιάμη ο οποίος κάνει το 2-1.

58ο Λεπτό, ανατροπή του Παπαγαθονίκου και πέναλντι το οποίο εκτελεί ο Σικαλόπουλος και κάνει το 3-1 για την ομάδα του Εορδαϊκού.

62ο Λεπτό, σουτ από τον Ιγνατίου έξω από τα δοκάρια του Εορδαϊκού.

72ο Λεπτό, προσπάθεια και σουτ από τον Χουρδάκη σε άουτ.

77ο Λεπτό, πάσα του Σικαλόπουλο στον Παπαγαθονίκου ο οποίος με όμορφη προσωπική ενέργεια κάνει το 4-1 για τον Εορδαϊκό.

87ο Λεπτό, ένα όμορφο σού από τον Αλειφερόπουλο ο οποίος διαμορφώνει το τελικό 4-2 για τον ΠΑΟΚ Κ-17.

Εορδαϊκός:

Μπερμπερίδης, Καζανάς, Τζουβάρας, Λιάμης, Σεκουλίδης, Σαπαλίδης, Γιορεντσίδης Βλαδίκας Ε., Γιανιός, Νικολαίδης, Ηλιάδης.

Έπαιξαν επίσης και οί:

Μιχαηλίδης, Βασιλειάδης, Χιμολάρι, Σπύρλε, Τσιντός, Μπαμπαλίκης, Παπαγαθονίκου, Σικαλόπουλος, Βλαδίκας, Ουζούνι, Ανδρονικίδης, Κουτούπης.

ΠΑΟΚ Κ17:

Σόβα, Κούπενος, Θεοδοσιάδης, Ηλιάδης, Αλαμασίδης, Πασαχίδης, Ιμπραήμ, Τζίμας, Δελιόπουλος, Ιγνατίου, Λέκα.

Έπαιξαν επίσης και οί:

Αλειφερόπουλος, Βαγιωνάς, Τιντσόλης, Καλιόγλου, Μακάριος, Χουρδάκης, Σκούρτης, Μαυρής, Παπαγεωργίου

Προηγούμενο άρθρο Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Οικ. Επιτροπής Δήμου Βελβεντού
Επόμενο άρθρο 9 νέα πρόστιμα στη Δυτική Μακεδονία για μη χρήση μάσκας