Ειδήσεις

Προμήθεια φορητών μόνιτορ παρακολούθησης ασθενών στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης


Η Διοίκηση του Γ.Ν. Κοζάνης ‘’Μαμάτσειο’’ είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους πολίτες της περιοχής μας αλλά και ευρύτερα της Δυτικής Μακεδονίας, ότι παρελήφθησαν Φορητά Μόνιτορ Παρακολούθησης Ασθενών σύγχρονης τεχνολογίας, του οίκου EDAN INSTRUMENTS, INC μοντέλο iΜ3, για την παρακολούθηση Οξυμετρίας, Αναίμακτης Πίεσης, θερμοκρασίας και ρυθμού ενηλίκων, παίδων και νεογνών.

Λόγω του ευέλικτου και σύγχρονου σχεδιασμού τους, είναι ιδανικά για την κάλυψη των αναγκών της άμεσης και βραχείας Νοσηλείας (ΤΕΠ) καθώς και για μακροχρόνια νοσηλεία σε όλες τις κλινικές του Νοσοκομείου. Τα συγκεκριμένα οξύμετρα – πιεσόμετρα στην παρούσα δύσκολη συγκυρία χρησιμοποιούνται στις κλινικές με ασθενείς COVID.

Η προμήθεια των Φορητών Μόνιτορ Παρακολούθησης Ασθενών πραγματοποιήθηκε  μέσω του διεθνούς ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού «Προμήθεια Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού για τις ανάγκες του Γ.Ν. Κοζάνης», ο οποίος έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2014-2020» του  ΕΣΠΑ.

 

Εκ της Διοικήσεως

Προηγούμενο άρθρο Επισκέψεις της Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Κατερίνας Δαδαμόγια στο πλαίσιο των εορταστικών ημερών και ενίσχυση φορέων μέσω διανομής τροφίμων
Επόμενο άρθρο Κοζάνη 2030 - Κλιματικά ουδέτερη και "έξυπνη" πόλη έως το 2030: Λάβε τώρα συμμετοχή στον συν-σχεδιασμό που ξεκινά