Ειδήσεις

Ευχαριστήριο του Δήμου Βελβεντού για την αερομεταφορά των κατοίκων του Καταφυγίου


Με την ολοκλήρωση της αερομεταφοράς των κατοίκων του Καταφυγίου για λόγους ασφάλειας, ευχαριστίες οφείλουμε εκ μέρους του Δήμου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και στον Περιφερειάρχη κ. Γ. Κασαπίδη, στον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας κ. Θωμά Μάνο και στην Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης κ. Κατερίνα Δαδαμόγια, στον Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας Π.Δ.Μ. κ Πρόδρομο Ασλανίδη, στις Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε. Κοζάνης και στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλη Παπαγεωργίου. Επίσης στους πιλότους του ΕΣΚΕΔΙΚ για την οργάνωση της πτήσης, στους αιρετούς και τους εργαζόμενους του Δήμου και στους υλοτόμους του Δασικού Συνεταιρισμού Αγίας Κυριακής-Παλαιογρατσάνου που συμμετέχουν όλες αυτές τις μέρες στις επιχειρήσεις.

Εκφράζουμε την συμπάθειά μας σ’ όλους όσοι επλήγησαν από τον ΔΙΟΜΗΔΗ.

Το έργο του καθαρισμού του δρόμου προς Καταφύγι συνεχίζεται εντατικά από την ΠΕ Κοζάνης και τους υλοτόμους. Με την ίδια ένταση εργάζεται και συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση της βλάβης του ηλεκτρικού δικτύου και του ηλεκτροφωτισμού του Καταφυγίου.

Προηγούμενο άρθρο Δήμος Κοζάνης: Χορήγηση αδειών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων για τοποθέτηση εμπορευμάτων
Επόμενο άρθρο Συνάντηση του Υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου με τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού για τις πράσινες μεταφορές