Ειδήσεις

Συνάντηση του Υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου με τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού για τις πράσινες μεταφορές


Η προώθηση των πράσινων μεταφορών απασχόλησε τη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2022, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος με τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού και Πρόεδρο του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Ηλία Αποστολόπουλο.

Ο κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε τον κ. Αποστολόπουλο για την πολιτική του Υπουργείου στους τομείς της προώθησης της ηλεκτροκίνησης και των εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης και συνολικά για τη στρατηγική που αφορά στις πράσινες μεταφορές, ενώ συζητήθηκε η συμβολή των Δήμων σε αυτή τη νέα πραγματικότητα.

Επίσης, συζητήθηκαν η ανάπτυξη των σημείων φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων και τα χρηματοδοτικά εργαλεία για τη μετάβαση στη νέα εποχή στον τομέα των μεταφορών.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού ενημέρωσε τον κ. Παπαδόπουλο ότι σύντομα ο Δήμος θα καταθέσει στις αρμόδιες υπηρεσίες πρόταση για την επικαιροποίηση της άδειας και την αναδιοργάνωση της δημοτικής συγκοινωνίας Παπάγου – Χολαργού.

Προηγούμενο άρθρο Ευχαριστήριο του Δήμου Βελβεντού για την αερομεταφορά των κατοίκων του Καταφυγίου
Επόμενο άρθρο Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης -7- περιπτώσεις κλοπών και -1- απόπειρα κλοπής από οικίες που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Κοζάνης