Ειδήσεις

39η Αιμοδοσία στο Τσοτύλι την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου


Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού –Νηπιαγωγείου, η ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Τσοτυλίου διοργανώνουν Αιμοδοσία στη Δημοτική Ενότητα Τσοτυλίου την  Τετάρτη  14 Δεκεμβρίου 2022  ώρα 15:30 – 20:00 (προσέλευση έως 19:30) στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου Τσοτυλίου, σε συνεργασία με τον Σ.Ε. Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» και το τμ. Αιμοδοσίας του «Μαμάτσειου» Γ.Ν. Κοζάνης.

 Αυτά τα Χριστούγεννα Εσύ δώρισε Αίμα… Τα υπόλοιπα δώρα θα τα φέρει ο Αη Βασίλης!

 Κατά την διάρκεια της Αιμοδοσίας θα γίνεται ενημέρωση  και δειγματοληψία  για Δωρητές Μυελού των Οστών, όχι μόνο από αυτούς που θα αιμοδοτήσουν αλλά και από όποιον άλλο πολίτη ενδιαφέρεται.

ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ!
-Καλούμε,  όλους τους πολίτες του Τσοτυλίου αλλά και των γύρω Δημοτικών Διαμερισμάτων καθώς και όποιον άλλο κάτοικο της περιοχής ενδιαφέρεται να αιμοδοτήσει, να έρθουν στην ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ της Τετάρτης  14 Δεκεμβρίου 2022, να έρθουν να δώσουν Ζωή από τη Ζωή τους.

  

Απαραίτητες προϋποθέσεις κατά την προσέλευση  στην αιμοδοσία του υποψήφιου Εθελοντή αιμοδότη για προσφορά αίματος είναι:

1.Να  αισθάνεστε καλά

2.Να είστε ξεκούραστοι

3.Να έχετε κοιμηθεί καλά την προηγούμενη νύχτα.

* Να υπενθυμίσουμε ότι:

* ότι έχουμε φάει ελαφρύ γεύμα 3 ώρες πριν.

* Δεν πίνουμε αλκοόλ την προηγούμενη ημέρα και τέλος

*, δηλώνουμε στο Γιατρό ποια φάρμακα παίρνουμε

* ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ μας ΑΜΚΑ ή Ταυτότητα ή θυμόμαστε τον Αριθμό Ταυτότητας.

Ανακοινώσεις, πρόγραμμα των επόμενων Αιμοδοσιών – Ενημέρωση για δωρεά Αιμοπεταλίων, Μυελού των Οστών, Ιστών και Οργάνων αλλά και Ομφαλιοπλακουντικού Αίματος (Βλαστοκυττάρων), στα γραφεία του συλλόγου μας  Παύλου Χαρίση 23, Τηλ.: 2461040575 κινητό: 6977337561 και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, www.seakozanis.gr)

 

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ  ΖΩΗ

Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Αιμοδότες.

Για το Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθρο Ομιλία Παρασκευής Βρυζίδου στο ν/σ του Υπουργείου Δικαιοσύνης
Επόμενο άρθρο Κοζάνη: Το n ZEB Road show έρχεται στην πόλη των παθητικών σπιτιών