Ειδήσεις

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης με τον Υπουργό Προστασίας Πολίτη


Την 13-02-2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτη ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ.Α. Κοζάνης.Από πλευρά μας τέθηκαν διάφορα θέματα και προβληματισμοί τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό.        Κορωνίδα φυσικά των αιτημάτων μας,η θεσμοθέτηση της ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ του επαγγέλματος μας.Η Ομοσπονδία μας κυρίωςμέσω των ενεργειών του προέδρου της κ.Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ, έχειδώσειπλέον την (πάσα) στην Κυβέρνηση, ηοποίαέχει την ευκαιρία να γράψειιστορίαικανοποιώντας ένα αίτημα που εκτός από την θεσμικήκατοχύρωση που θα πρόσφερε,θα αποτελέσει και μια δικαίωση για τουςσυναδέλφους μας που έχουνχαθεί ή τραυματιστεί στο βωμό του καθήκοντος.    

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποίαπραγματοποιήθηκε σε άριστοκλίμα, ο κ. Υπουργός μας διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξουνάμεσαθετικέςεξελίξεις σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν στην συνάντηση,ενώ δήλωσε ότι θα στέκεταιπάντααρωγός στα όποιαζητήματαπροκύπτουν, αφουγκραζόμενος τις ανησυχίες και τις προτάσεις του συνδικαλιστικούκινήματοςπάντα προς την κατεύθυνσηβελτίωσης των συνθηκώνεργασίας των συναδέλφων.                    

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνηςθα συνεχίσουμενα διεκδικούμε τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας για όλους τους συνάδελφους μας, με συνεχείς παρεμβάσεις ενώπιον όλων των αρμόδιων θεσμικών οργάνων.

Προηγούμενο άρθρο Καλλιόπη Βέττα: Με ψέματα και ανέξοδες προεκλογικές εξαγγελίες ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε, για μία ακόμη φορά, ότι υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών
Επόμενο άρθρο Διακοπή υδροδότησης σε οδούς της Κοζάνης για την αντικατάσταση εξοπλισμού την Τετάρτη 15-2