Ειδήσεις

Συνεργάτες της ΔΕΥΑΚ θα επισκεφτούν δημότες της Κοζάνης για τη συμπλήρωση ερωτηματολογίου για το νερό


Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κοζάνης ενημερώνει τους δημότες Κοζάνης ότι τις επόμενες μέρες θα επισκεφτεί ορισμένους απ’ αυτούς κάποιος συνεργάτης της προκειμένου να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με το νερό.

Πρόκειται για ένα ερωτηματολόγιο που συντάχθηκε στο πλαίσιο της μελέτης «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε.Υ.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ», το οποίο απευθύνεται στους δημότες – καταναλωτές, προκειμένου η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. να συγκεντρώσει όλες εκείνες τις απαραίτητες πληροφορίες με σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει.

Στο ερωτηματολόγιο δεν θα συμπληρώνονται τα στοιχεία του ερωτώμενου (θα είναι ανώνυμο).

Η συγκεκριμένη μελέτη «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε.Υ.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ» είναι ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και σαν κύριο στόχο έχει τις δράσεις βελτίωσης διαχείρισης των υδατικών πόρων σύμφωνα με το σχέδιο διαχείρισης λεκανών απορροής της Περιφέρειας – Δράσεις προστασίας των υδάτων που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση –  Σχέδια Ασφάλειας Νερού.

 

 

Από την ΔΕΥΑΚ

 

Προηγούμενο άρθρο Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα
Επόμενο άρθρο Άμεσα συνελήφθησαν δύο ημεδαποί που επιτέθηκαν σε 37χρονο ημεδαπό στην πόλη της Πτολεμαΐδας