Ειδήσεις

Άμεσα συνελήφθησαν δύο ημεδαποί που επιτέθηκαν σε 37χρονο ημεδαπό στην πόλη της Πτολεμαΐδας


 Χθές (15-06-2023) το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εορδαίας, συνέλαβαν δυό (2) ημεδαπούς, ηλικίας 23 και 20 ετών, για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και της παράνομης οπλοχρησίας – οπλοκατοχής, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, χθές τις μεσημβρινές ώρες στην Πτολεμαΐδα, ο 23χρονος με τη χρήση ενός κομματιού ξύλου και με τη βοήθεια του 20χρονου επιτέθηκαν σε 37χρονο ημεδαπό στην πόλη της Πτολεμαΐδας, ενώ στη συνέχεια ο 23χρονος με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (σουγιά), τραυμάτισε τον 37χρονο στην κοιλιακή χώρα και ακολούθως αποχώρησαν και οι δύο από το σημείο.

Άμεσα ο 37χρονος μεταφέρθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ», ενώ οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν από προαναφερόμενους αστυνομικούς τις απογευματινές ώρες στην Πτολεμαΐδα.

Συνεχιζόμενης της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αιχμηρό αντικείμενο (σουγιάς) και το κομμάτι ξύλο, με τα οποία πραγματοποιήθηκε η επίθεση σε βάρος του 37χρονου.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεργάτες της ΔΕΥΑΚ θα επισκεφτούν δημότες της Κοζάνης για τη συμπλήρωση ερωτηματολογίου για το νερό
Επόμενο άρθρο Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Οικ. Επιτροπής Δήμου Βελβεντού