Ειδήσεις

Συνεργασία Στάθη Κωνσταντινίδη-Παύλου Μαρινάκη στο Διοικητήριο


Συνεργασία με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, κ. Παύλο Μαρινάκη, είχε σήμερα στο Διοικητήριο ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Στάθης Κωνσταντινίδης.

Σε αυτήν συζητήθηκαν η προετοιμασία της επικείμενης σύσκεψης του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, με τους παραγωγικούς, επιστημονικούς και οικονομικούς φορείς της Θεσσαλονίκης, ενόψει των εγκαινίων της 87ης διοργάνωσης της Δ.Ε.Θ. και η υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος στη Βόρεια Ελλάδα.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Κωνσταντινίδης τόνισε πως «χάρη στα μεγάλα έργα που σχεδιάζονται ή βρίσκονται σε κάποιο στάδιο υλοποίησης, η Βόρεια Ελλάδα αποκτά μια ιδιαίτερη δυναμική και νέα ταυτότητα, η οποία θα χαρακτηρίζεται από ποιοτικούς δείκτες διαβίωσης για τους κατοίκους της, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για τους επισκέπτες της, δημιουργικό περιβάλλον έρευνας και καινοτομίας και τελικά από ένα πλουραλιστικό, παραγωγικό και αναπτυξιακό πρότυπο».

«Η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα είναι υψηλή μας προτεραιότητα. Αναβαθμίζονται καθημερινά, αποκτούν επιτέλους τις υποδομές που δικαιούνται καθώς μεγάλα έργα που θα αλλάξουν την πόλη υλοποιούνται. Η Κυβέρνηση έχει μόνιμα το βλέμμα της στραμμένο στη Μακεδονία και τη Θράκη» σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Μαρινάκης.

Προηγούμενο άρθρο Τριήμερο δημόσιων εκδηλώσεων του LIFE SafeCrossing σε Καστοριά, Αμύνταιο και Κοζάνη
Επόμενο άρθρο Μια απολαυστική παράσταση στον κήπο των γλυπτών του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής