Ειδήσεις

Λάζαρος Μαλούτας: Η φιλοσοφία του σχεδίου μας δίνει νέα προοπτική στο Δήμο Κοζάνης


Στη νέα επιχειρηματικότητα και την καινοτομία αναφέρθηκε ο Λάζαρος Μαλούτας, στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, στη ΔΕΥΑ Κοζάνης και τη ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ.,  τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023.

«Η φιλοσοφία του σχεδίου μαςδίνει νέα προοπτική στο Δήμο Κοζάνης. Στοχεύει στην αναζωογόνηση της τοπικής οικονομίας και την τόνωση της εμπορικήςδραστηριότητας μέσω της αξιοποίησης προγραμμάτων υποστήριξης της βιωσιμότητας επιχειρήσεων και ενίσχυσης νέων για συμμετοχή σε καινοτόμες startup επιχειρηματικές δραστηριότητες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της «Ενότητας».

Ο κ. Μαλούτας αναφέρθηκε επίσης στη «Δημιουργία μηχανισμού υποστήριξης και ανάδειξης κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων για την προώθηση της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας,  σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κοζάνης και άλλους φορείς», καθώς και στη«Διασύνδεση τοπικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, με στόχο την ανάπτυξη ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών και διασύνδεση της αγοράς εργασίας με την εκπαίδευση και την έρευνα.

Στο κλείσιμο της ημέρας ο Λάζαρος Μαλούτας συναντήθηκε με πολίτες τηςΓιτιάς σε γνωστό καφέ της γειτονιάς.

Προηγούμενο άρθρο «Πράσινο χωριό»: Την Ενεργειακή Κοινότητα Ακρινής θα συστήσει ο Δήμος Κοζάνης
Επόμενο άρθρο Γιώργος Αμανατίδης «Συμμαχία για την Ανάπτυξη»: Επίσκεψη σε «Μαμάτσειο», ΔΟΥ Κοζάνης, ΚΤΕΛ και ΣΥΦΦΑΣΔΥΜ