Ειδήσεις

Διακοπή υδροδότησης σε οδούς της Κοζάνης, για τον εκσυγχρονισμό φρεατίων ύδρευσης, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου


Η Δ.Ε.Υ.Α Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες της Κοζάνης που διαμένουν και δραστηριοποιούνται στην οδό Δοϊράνης, ότι αύριο, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023, θα γίνει διακοπή της υδροδότησης, από τις 08:00 έως τις 13:00, λόγω των εργασιών που πρέπει να γίνουν για τον εκσυγχρονισμό (τοποθέτηση νέου μηχανολογικού εξοπλισμού) ορισμένων κεντρικών φρεατίων του δικτύου ύδρευσης.

Το ίδιο χρονικό διάστημα (08.00 με 13.00) θα υπάρξει σημαντική μείωση της πίεσης του νερού και στην περιοχή της πόλης που περικλείεται από τις οδούς Δοϊράνης, Ανδρονίκου Γ’, Στρατηλατών, Μεθώνης, Μ. Αλεξάνδρου και Παύλου Μελά.

(Χρησιμοποιώντας το link:

https://www.arcgis.com/apps/View/index.html?appid=7b898195352e402a95a019e5de467d45

μπορείτε να δείτε ποιες ακριβώς οδοί θα επηρεαστούν από τη μείωση της πίεσης του νερού.)

Οι εργασίες θα συνεχιστούν σε άλλο σημείο, για τον ίδιο λόγο, και θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης από τις 13.00 έως τις 17.00 στην οδό Μακρυγιάννη από τη διασταύρωσή της με την οδό Σκοπέλου έως τη διασταύρωσή της με την οδό Αντιγόνου, στην οδό Βελισσαρίου από τη διασταύρωση της με την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης έως τον Κόμβο Καρυδίτσας και στην οδό Καρυδίτσας (ο δρόμος που οδηγεί προς την Τ.Κ. Καρυδίτσας).

 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

Από την ΔΕΥΑΚ

 

Προηγούμενο άρθρο Λάζαρος Μαλούτας: Βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής μας με στοχευμένα έργα και παρεμβάσεις
Επόμενο άρθρο Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια