Ειδήσεις

Εργασίες φυτοπροστασίας σε δένδρα στο Δήμο Κοζάνης


Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, κατά τις βραδινές ώρες από 21:30 έως τις πρωινές ώρες της επομένης μέρας 05:00 θα εκτελεστούν εργασίες φυτοπροστασίας σε δένδρα από το Τμήμα Πρασίνου και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Δήμου Κοζάνης.

Συγκεκριμένα θα εκτελεστούν εργασίες στις Κοινότητες Καπνοχωρίου, Δρεπάνου, Κρόκου και Αιανής και στην πόλη της Κοζάνης στο πάρκο επί της Γ.Παπανδρέου(δίπλα στο Σκλαβενίτη), στο ΚΔΑΠ επί της Α.Παπανδρέου και στο Ειδικό Εργαστήρι επί της Αιανής.

Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 κατά τις βραδινές ώρες από 21:30 έως τις πρωινές ώρες της επομένης μέρας 07:00 θα εκτελεστούν εργασίες φυτοπροστασίας σε δένδρα από το Τμήμα Πρασίνου και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Δήμου Κοζάνης.

Συγκεκριμένα εργασίες θα εκτελεστούν στην πόλη της Κοζάνης:

  • στις οδούς: Πλάτωνος, 3ης Σεπτεμβρίου, Ζήση Γιαχνίκα, Ζαλόγγου-Χειμάρας, Ιωνίας,  και
  • κόμβος Δεληβάνη, πλατεία Συντάγματος, παιδική χαρά Τράντα, διασταύρωση Τριανταφυλλίδη με Μπουσίου, πλατεία Αλώνια, πλατεία 28ης Οκτωβρίου, πεζόδρομος Ειρήνης, πεζόδρομος Κομπανίας, πεζόδρομος Κονταρή

Η επέμβαση θα γίνει με βιολογικό σκεύασμα από εξειδικευμένο συνεργείο. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι ασφαλή και εγκεκριμένα για χρήση σε κατοικημένες περιοχές. Ωστόσο παρακαλούνται οι κάτοικοι να διατηρήσουν κλειστά παράθυρα και πόρτες  και να φροντίσουν να μην υπάρχουν ρούχα ή τρόφιμα σε εξωτερικούς χώρους, ώστε να αποφευχθεί έκθεση στο ψεκαστικό διάλυμα.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους οχήματος, στην Εθνική Οδό Κοζάνης-Λάρισας
Επόμενο άρθρο Λάζαρος Μαλούτας: «Συνεχίζουμε μαζί για έναν ισχυρό Δήμο Κοζάνης»