Ειδήσεις

Λάζαρος Μαλούτας: «Συνεχίζουμε μαζί για έναν ισχυρό Δήμο Κοζάνης»


«Βγαίνουμε μπροστά ενωμένοι και αποφασισμένοι. Καταρρίπτουμε το έλλειμα εμπιστοσύνης. Καταβάλλουμε προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα, ώστε το σχέδιο και το όραμα για το μέλλον του Δήμου Κοζάνης να γίνει πράξη», ανέφερε ο Λάζαρος Μαλούτας στο περιθώριο των συναντήσεών του με φορείς και πολίτες, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023.

Ο επικεφαλής της «Ενότητας» τόνισε: «Σας ζητάμε να προχωρήσουμε μαζί.Με τη συμμετοχή όλων όσοι αγαπούντον τόπο αυτό.Με τη συνεργασία όλων όσοι πιστεύουνότι δεν μπορούμε να χάσουμε τηνευκαιρία που έχουμε δημιουργήσει.Με την  ενεργοποίηση όλων όσοιεμπιστεύονται το σχέδιο και τηδουλειά που δυναμικά έχουμεαρχίσει, όλα αυτά τα χρόνια.Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις,τις γνώσεις και τις ικανότητες τωνανθρώπων του Δήμου αυτού».

Ο κ. Μαλούτας κλείνοντας ανέφερε: «Συνεχίζουμε μαζί στο δρόμο για την ανάπτυξη, την πρόοδο & την ενδυνάμωση του δήμου μας. Συνεχίζουμε μαζί για έναν ισχυρό δήμο Κοζάνης».

Σημειώνεται, ότι το πρόγραμμα του επικεφαλής της «Ενότητας» περιελάμβανε επισκέψεις και συναντήσειςμε επιχειρήσεις, με εκπροσώπους του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας/Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας, με εκπροσώπους του Σωματείου Καταστημάτων «Ερμής», του Συλλόγου Πολυτέκνων Κοζάνης,του ΚΕΘΕΑ τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, μέλη του Ομίλου Δικυκλιστών Κοζάνης, καθώς και κατοίκους της Κοινότητας Κοίλων και κατοίκους της περιοχής «Πλατάνια» στο χώρο του Συλλόγου.

 

Προηγούμενο άρθρο Εργασίες φυτοπροστασίας σε δένδρα στο Δήμο Κοζάνης
Επόμενο άρθρο Γιώργος Αμανατίδης "Συμμαχία για την Ανάπτυξη" - Συναντήσεις με το προσωπικό υπηρεσιών