Ειδήσεις

Μιλάμε ανοιχτά για τον καρκίνο του μαστού! Γυναίκες από την Κοζάνη μοιράζονται την εμπειρία τους!


Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κοζάνης και το Διαγνωστικό Κέντρο Ιπποκράτης Κοζάνης με την υποστήριξη του Δήμου Κοζάνης, διοργανώνουν αυτή την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου εκδήλωση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Θα προηγηθεί ο καθιερωμένος περίπατος όπου οι συγκεντρωμένοι έχοντας ως προπομπό την «Συνομωσία Κρουστών» του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, θα ξεκινήσουν από τον «Ιπποκράτη» στις 7 το βράδυ και μέσω των οδών Φιλίππου Β΄, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Ναούσης και Μακεδονομάχων θα καταλήξουν στην κεντρική πλατεία όπου θα φωταγωγηθούν το Δημαρχείο και το καμπαναριό στο χρώμα της παγκόσμιας καμπάνιας. πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού.

Στη συνέχεια τρεις γυναίκες από την Κοζάνη, οι οποίες πάλεψαν και ξεπέρασαν τον καρκίνο του μαστού,θα μιλήσουν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Κοβεντάρειο» στοκέντρο της πόλης (ΧαρισίουΜούκα 7) στις 8 το βράδυ της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου.

Η Βερόνικα Καρυπίδου, η Αναστασία Μάρσαλ και η Φανή Δινοπούλου θα μοιραστούν με τοκοινό την εμπειρία τους σε μια συζήτηση που θα συντονίσει η Αναπληρώτρια ΚαθηγήτριαΔημοσιογραφίας & Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ. Ιωάννα Κωσταρέλλα. Μαζί τους θα βρίσκεται και οΕιδικός Χειρουργός Μαστού Δημήτρης Κοκκώνης, ο οποίος θα συμβάλλει στην κουβέντα μετις επιστημονικές του γνώσεις.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Φανή Δινοπούλου

Προηγούμενο άρθρο Λάζαρος Μαλούτας: Η συμμετοχή των πολιτών και η οικονομική στήριξη από την πολιτεία βασικές προϋποθέσεις για την επίτευξη της κλιματικής ουδετερότητας
Επόμενο άρθρο Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας: Ένα ακόμη βραβείο στο Δήμο Κοζάνης από το ΥΠΕΝ