Ειδήσεις

Πρεμιέρα στην Κοζάνη για την Κ19 με αντίπαλο τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης


Την ομάδα του Μακεδονικού Κ-19 θα φιλοξενήσει η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη Κ-19 την πρώτη αγωνιστική του αναπτυξιακού πρωταθλήματος νέων της SL2, μετα από την κλήρωση πρωταθλήματος Κ19 της σεζόν 2023/24 που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη, 21 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Super League 2.

Η Κ19 του ΦΣ Κοζάνη, με προπονητές τους Γιάννη Παρασκευά και Γιώργο Τσέπουρα, συμμετέχει στον Α Όμιλο. Εκτός από την ομάδα του Μακεδονικού αντίπαλοι της ομάδας μας θα είναι επίσης ο Π.Ο.Τ. Ηρακλής, ο Καμπανιακός και ο Απόλλων Πόντου. Η ομάδα μας θα έχει ως έδρα το γήπεδο ποδοσφαίρου ΔΑΚ Κοζάνης, και εναλλακτικά το γήπεδο του Τ.Δ. Αιανής.

Η σέντρα έχει οριστεί για τις 10 Δεκεμβρίου, ενώ σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής, οι συμμετέχουσες ομάδες – από όλη την Ελλάδα – έχουν χωριστεί σε 4 ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια, οι νικητές των οποίων θα συμμετέχουν στο τελικό Final-4 για την ανάδειξη του πρωταθλητή!

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί που η ομάδα μας αποτελείτε από παιδιά από όλη την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, είναι η ομάδα που θα αντιπροσωπεύει επί της ουσίας τον τόπο μας και την περιοχή μας για πρώτη φορά σε αυτόν το θεσμό.

Η Διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει όλες τις ομάδες που εμπιστεύθηκαν του νεαρούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ Κ-19.

 

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθρο Καλλιόπη Βέττα: Άδικος αποκλεισμός ελεύθερων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων από το επίδομα θέρμανσης
Επόμενο άρθρο Συνάντηση του Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης κ. Στάθη Κωνσταντινίδη με την Πρέσβη της Αυστραλίας στην Ελλάδα κα. Άλισον Ντάνκαν