Ειδήσεις

Πρόσληψη δικηγόρου αορίστου χρόνου στο Δήμο Σερβίων


Ο Δήμος Σερβίων πρόκειται να προβεί στην πλήρωση με επιλογή μίας θέσης δικηγόρου με δικαίωμα παράστασης τουλάχιστον σε οποιοδήποτε Εφετείο της χώρας (παρ’ Εφέταις), με μηνιαία αντιμισθία, στο Δήμο Σερβίων. Η πρόσληψη θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4194/13 (Κώδικας Δικηγόρων) όπως ισχύει κάθε φορά και ο προσληφθείς θα συνδέεται με το Δήμο Σερβίων με σχέση έμμισθης εντολής.

Το αντικείμενο της απασχόλησής του θα είναι η κάλυψη των γενικών νομικών θεμάτων των Υπηρεσιών του Δήμου Σερβίων και των ΝΠΔΔ του Δήμου και η υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου Σερβίων και των ΝΠΔΔ του Δήμου, ενώπιον των Δικαστηρίων ή άλλων Αρχών σε όλες τις υποθέσεις του. Θα έχει έδρα το Δημοτικό Κατάστημα της έδρας του Δήμου Σερβίων, στα Σέρβια. Οι παραπάνω υπηρεσίες θα παρέχονται στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας στην έδρα του Δήμου Σερβίων και στα αρμόδια Δικαστήρια, τηρουμένων πάντοτε των διατάξεων του Κώδικα Δικηγόρων.

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης του διαγωνισμού παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 07:30 – 15:00, από το γραφείο προσωπικού του Δήμου Σερβίων. Αρμόδιοι υπάλληλοι: κ. Αναγνώστου Κωνσταντίνος τηλ. 2464350119, Τζούνας Νικόλαος τηλ. 2464350107 & Τσιουκαρδάνης Αθανάσιος τηλ.2464350125

Προηγούμενο άρθρο Μητσοτάκης για Ε65: «Η Δυτική Μακεδονία με την ολοκλήρωση του έργου θα είναι πιο κοντά στην καρδιά των οικονομικών εξελίξεων»
Επόμενο άρθρο Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βελβεντού την Παρασκευή 16/7/2021