Ειδήσεις

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Οικ. Επιτροπής Δήμου Βελβεντού


Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βελβεντού, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Βελβεντού την  Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023 στις 21:00 δια ζώσης με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 1.- Καθορισμός όρων ανάθεσης δημόσιας σύμβασης με τίτλο : ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

2.- Έγκριση πρακτικού διαδικασίας διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση  (Άρθρο 32,2γ) για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης της προμήθειας «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ LED ΣΤΟ ΔΑΚ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ» συνολικού προϋπολογισμού: 52.419,20 € (χωρίς Φ.Π.Α. 24%) και 64.999,81 € με ΦΠΑ 24%.

3.- Λήψη απόφασης για υποβολή πρότασης στο Πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός» 2021-2027 για την πρόσκληση με κωδικό 01 και τίτλο «ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΤΑ», έγκριση πρακτικού διερεύνησης τιμών και μελέτης ψηφιακού μετασχηματισμού.

 4.- Εξειδίκευση πίστωσης για την συνδιοργάνωση μουσικής εκδήλωσης με συνδιοργανωτές τον Δήμο Βελβεντού, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτ. Μακεδονίας, τον ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού και τον Μορφωτικό Όμιλο Βελβεντού.

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν δια ζώσης, οφείλουν να ενημερώσουν το συντομότερο τον Πρόεδρο της Οικ. Επιτροπής για να καλέσει έγκαιρα τα αναπληρωματικά μέλη.

 

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

 

 Μανώλης Στεργίου

Προηγούμενο άρθρο Καλλιόπη Βέττα: Το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται, να εκπληρώσει κάθε όνειρο των νέων μας - Δήλωση για την ανακοίνωση των βάσεων
Επόμενο άρθρο Στάθης Κωνσταντινίδης: Ας αφήσουμε τους απόδημους Έλληνες μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες, ιδεοληψίες και δογματισμούς